Sant Pere i Sant Pau jugarà l´ascens a Superlliga

A falta d’una jornada per finalitzar la competició, el Sant Pere i Sant Pau ja està classificat matemàticament per disputar la fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol. Aquest cap de setmana disputarà l’últim partit de la lliga regular a Tenerife davant el Cisneros Alter, abans de començar a preparar el play off d’ascens.

L’equip, entrenat per Vlado Stevovsky, ha fet una temporada brillant en el seu debut a la categoria de plata del voleibol espanyol, que ha liderat durant moltes jornades. Només l’UBE L’Illa Grau i el Voleibol Almoradí han aconseguit posar entre les cordes a l’equip cooperativista, que només ha perdut tres partits en tota la lliga.

Tot un èxit aconseguit amb una plantilla molt jove i que té molt a veure amb el programa de tecnificació GET Blume. L’equip titular del conjunt tarragoní compta amb 6 jugadors que han passat pel programa d’alt rendiment, dos dels quals encara en formen part. Un factor, la joventut, que no està jugant en contra dels cooperativistes tal i com es va demostrar a la Copa Príncipe on els tarragonins es van proclamar campions. Un títol que demostra les possibilitats reals que té l’equip de Stevovsky d’aconseguir l’ascens.

La plaça a Superlliga es disputarà en una lligueta entre els dos millors classificats dels dos grups de Superlliga 2. Els tarragonins es trobaran en aquesta lliga amb l’UBE L’Illa Grau, primer classificat del grup B. Al grup A, l’última jornada serà totalment decisiva. Náutico Boiro Voleibol i Itansa San Sadurniño, encapçalen la classificació amb 37 punts i són els candidats a jugar aquesta fase. Però Universidad de Valladolid, que també estrena categoria a Superlliga 2, podria ocupar la segona plaça si aconsegueix els tres punts aquesta jornada, tot i dependre de la resta de resultats.

Els play off per accedir a la Superlliga de Voleibol Espanyola es disputaran en forma de lligueta durant sis jornades i en un format de tots contra tots. La competició s’iniciarà a principis d’abril i només els dos millors classificats aconseguiran una plaça a la divisió d’honor del voleibol espanyol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top