Nova prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a Vilanova

Aquest cap de setmana es disputa una nova prova de la Lliga d’Hivern de Volei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol amb la col·laboració del Vòlei Vilanova. La platja gran de Vilanova i la Geltrú serà la seu que acollirà aquesta tercera prova del campionat.

Per ara s’han disputat dues competicions, a Montgat al novembre i al Prat de Llobregat al gener. Amb aquest cap de setmana s’arribarà a l’equador del campionat que té un total de sis proves. Per davant quedaran Montgat, Cunit i Torredembarra. La platja de Vilanova s’omplirà dissabte, 18 de febrer al matí, del millor vòlei platja del moment.

Els millors classificats fins ara són Gloria Massari en categoria femenina i Sergi Sánchez a la masculina. Tots dos han quedat campions de diferents proves, però les han disputat amb parelles diferents, i el rànquing es realitza de manera individual.

Ara mateix ja hi ha més de 30 parelles inscrites, entre el quadre femení i el masculí, però les inscripcions estaran obertes fins a dijous al migdia. La lliga d’hivern és una oportunitat única de gaudir del voleibol i la platja durant tot l’any i sembla, a més, que aquest cap de setmana el sol i un bon clima acompanyarà als esportistes.

RÀNQUING GENERAL FEMENÍ

RÀNQUING GENERAL MASCULÍ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top