Proclamats els campions masculins de les categories de base

Després d’una temporada marcada pel gran increment d’equips i jugadors en les categories masculines, sobretot de base, i que han fet augmentar els grups de competició, ja es coneixen els campions infantils, cadets i juvenils. Pel que fa a la categoria junior, de nova creació i amb un sol grup, el campió ha estat el Barça Voleibol.

Els campions juvenils masculins han estat el CV Arenys i el Barça Voleibol, els campions cadets el Barça Voleibol i el CV Sant Pere i Sant Pau; i, per últim, els campions infantils han estat el Barça Voleibol i el CV Roquetes. Aquests sis equips han estat els guanyadors dels seus respectius grups de campionat.

En categoria juvenil, els blaugrana han dominat el grup campionat 1 guanyant els 14 partits disputats amb només 3 sets en contra. D’altra banda, el CV Arenys, campió del grup campionat 2 ha dominat la classificació amb 38 punts, només una derrota i 7 sets en contra. Pel que fa als blaugrana de categoria cadet, també han estat els campions del grup campionat 1 després de sumar 40 punts, amb només una derrota. Mentre l’altra campió, el CV Sant Pere i Sant Pau, s’ha alçat amb el títol de campió del grup campionat 2 després de sumar 12 victòries. Per últim, igualtat màxima en els campions infantils masculins on el Barça Voleibol i el CV Roquetes Blanc han fet els mateixos números. Ambdós tenen 13 victòries, una derrota i 27 punts.

A banda dels campions dels grups campionat, també es coneixen els campions dels grups de classificació de les categories cadet i infantil. El CV Vall d’Hebron, el Club Voleibol Reus, el CV Els Arcs i el CV Barberà del Vallès B, son els campions cadet masculins de classificació 1, 2, 3 i 4, respectivament. Pel que fa a la categoria infantil, on només hi ha 3 grups de classificació, els campions són el CEV L’Hospitalet, el CV Roquetes Blau i el CV Martorell.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top