El Vichy Catalan Volei Tour arriba a Torredembarra

Tot a punt a la platja de la Paella de Torredembarra per acollir la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2022. Més de 70 participants ja han confirmat la seva assistència a una de les seus tradicionals del circuit català. Les finals estan previstes per diumenge i es podran seguir en directe per la web d’Esport3 i també per la plataforma Esport+.

L’emoció i un gran nivell de joc estan garantits en aquesta tercera aturada del campionat on les darreres parelles guanyadores també han confirmat la seva presència. Així es podrà veure a la sorra de la platja de la Paella a la parella masculina formada per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards i també a la femenina, formada per Maria Aparicio i Sara Bisbe.

Altres noms destacats que estaran presents a Torredembarra son Hernán Tovar i Rolando Hernández, actuals campions de Catalunya, i que faran la seva primera aparició al circuit. I també estaran presents i lluitaran per un lloc a la final parelles com la que formen Lucas Barreda i Víctor Sanmartín, segons a Vilanova, o Carla Martínez i Marta García i Sandra Campo i Becky Fernández.

En paral·lel al Vichy Catalan Volei Tour, també es disputarà el Campionat de Catalunya de menors de vòlei platja. Dissabte serà el torn de la competició infantil i diumenge de la cadet, mentre els sots 19 i els sots 21 estaran integrats dins el Campionat sènior.

Els guanyadors de Torredembarra es coneixeran diumenge a partir de les 18 hores, quan es celebrin les finals, primer la femenina i tot seguit la masculina. Els espectadors que no puguin assistir a la platja per veure-les en directe, les podran seguir, també en directe, per la web del canal Esport3 i també a través de la plataforma Esport+.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top