El Vichy Catalan Volei Tour deixa nous guanyadors a Torrdembarra

Maria Palet i Alba Cardona, en categoria femenina, i Rolando Hernández i Hernán Tovar, en la masculina, han estat els guanyadors de la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra. Les dues parelles pugen per primera vegada al podi aquesta temporada.

El cap de setmana ha estat marcat per la calor i les finals de diumenge pel vent, que ha arribat a jugar alguna mala passada als esportistes. La final femenina l’han guanyat Alba Cardona i Maria Palet per 2-0 a Becky Fernández i Sandra Campo en un partit marcat per la regularitat i les grans defenses de les guanyadores que han desarmat el joc de Fernández – Campo que no han trobat la manera de finalitzar els punts.

Pel que fa a la final masculina, Hernan Tovar i Rolando Hernández s’han adaptat millor al vent i han tingut menys errors no forçats que els han permès guanyar per 2-0 a Elio Carrodeguas i Dexter Edwards. Els veneçolans, i actuals campions de Catalunya, s’han posat el partit de cara guanyant un primer set molt ajustat i que ha acabat amb dos errors consecutius del jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau.

La tercera posició en categoria femenina ha estat per Laura Pallarès i Everik Tizziani, mentre que la masculina l’han ocupat Víctor Sanmartín i Lucas Barreda. Pel que fa a la ‘Parella Perfecta’ premi que entrega Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig, ha estat per Maria Palet i Rolando Hernández. A l’entrega de premis han assistit Raúl García, regidor d’esports de Torredembarra; Marina Riudeubas, regidora de Turisme de Torredembarra; Oscar Aliseda, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol i en representació del CEVOL Torredembarra; i, Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top