Màxima unió a la Federació Catalana de Voleibol

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol va donar un suport gairebé unitari, aquest passat dissabte, al projecte per al voleibol i el vòlei platja català presentat per la presidenta Maribel Zamora i la seva Junta Directiva. Amb una bona assistència d’assembleistes, reunits la Sala Museu de la Federació Catalana de Tennis, es va tancar la present temporada i van assentar les bases per a la següent.

Els 106 vots presents a l’Assemblea del vòlei català van donar llum verda a la gestió federativa de la darrera temporada i van mostrar que segueixen fent costat al treball de l’actual òrgan de govern. Només en dos punts, l’acord va ser majoritari però no unànime. La presidenta de l’ens Federatiu, Maribel Zamora, no va tenir oposició en la ratificació dels membres de Junta Directiva i tampoc en l’aprovació de la memòria, el tancament del balanç i del compte de resultats de la Federació Catalana de Voleibol a l’exercici del 2021.

En aquest sentit, els comptes de la Federació també han estat avalats de manera unànime pels assistents, amb l’aprovació d’un pressupost de cara l’any 2022 de 2.257.000 euros i l’anunci d’un superàvit de gairebé 22.626’46 euros corresponent a l’exercici tancat de 2021. Zamora, a més, va posar en relleu que la bossa d’ajuda a clubs ha ascendit en aquesta darrera convocatòria a 298.992’84 euros.

En la vessant esportiva, els assistents també van aprovar per unanimitat el pla general d’actuació per a la temporada 2022/2023, els programes, les activitats esportives i els seus objectius. Pel que fa a les noves propostes presentades per l’equip de Zamora, totes van ser aprovades també per unanimitat, a excepció de les relatives a l’annex ARC i les cessions dels i de les jugadores Blume, que van ser aprovades per l’àmplia majoria dels assistents.

En el torn de precs i preguntes, entre d’altres, va destacar la sol·licitud d’alguns dels presents demanant que s’establís una comparativa entre les despeses i guanys que suposen el voleibol i el vòlei platja per a la Federació Catalana de Voleibol, tant a nivell general com a nivell personal per a cada jugador. La consulta va ser fruit als costos que representa el vòlei platja envers la pista, i la diferència d’ingressos federatius dels participants.

Per últim, Maribel Zamora, va felicitar a tots els campions i campiones de Catalunya de la temporada, així com els èxits dels equips catalans en competició i campionats d’Espanya. A més, va deixar constància de les notes de condol pels jugadors i membres del vòlei català que ens han deixat aquesta temporada: Maruixa Seoane i Josep Devesa del CV Olot; Judit F., del CV Taradell; Àlex Santiago, del CV Andorra; Samanta Benisanet, que va ser vicepresidenta econòmica de la Federació Catalana de Voleibol; i Ramon Basiana, que fou president de la Federació Catalana de Patinatge. Finalment, va voler agrair a tots els presents el bon desenvolupament de l’assemblea i va instar a tots els presents per seguir treballant units pel futur del voleibol i el vòlei platja català.

Després del procés electoral en el que hi ha hagut  dues alternatives, la Junta Directiva actual de Maribel Zamora continua amb un fort recolzament del Vòlei Català que indica un creixement futur i amb el suport necessari per afrontar els nous plantejaments i projectes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top