Catalunya coneix els primers rivals del CESA

Catalunya coneix els primers rivals de la fase de grups del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Valladolid del 30 de juny al 3 de juliol. Les seleccions catalanes, infantils i cadets, masculines i femenines, es preparen des de dilluns en concentració per afrontar aquest campionat on la passada edició tots els equips van pujar al podi.

L’expedició catalana viatjarà cap a Valladolid el proper dimecres i disputarà els primers partits a partir del dijous 30. La selecció infantil masculina ha quedat enquadrada en el grup C amb els conjunts de Balears, Madrid i Cantàbria. La selecció infantil femenina, també disputarà la primera fase al grup C amb les seleccions de Castella i Lleó, Cantàbria i Castella La Manxa. També en el grup C inicia el seu camí la selecció cadet masculina juntament amb Galicia i Aragó. Finalment, la selecció cadet femenina, forma part del Grup A amb Aragó i Extremadura.

A excepció de l’equip de Miguel Fuente, el cadet masculí, la resta d’equips iniciaran la competició dijous, 30 de juny, a les 11:30 hores. Els dos conjunts infantils debutaran al Pisuerga, els nois amb la selecció de Madrid i les noies amb la de Cantàbria. Les cadets femenines, disputaran el primer partit al pavelló Canterac amb la selecció d’Extremadura. Serà ja per la tarda, quan els cadets masculins iniciïn la competició jugant amb la selecció de Galícia.

Les quatre seleccions s’entrenen al llarg d’aquesta setmana a mode de concentració entre la Blume i el Poliesportiu l’Olivera de Sant Boi per preparar la competició de la propera setmana. D’aquests entrenaments sortiran els esportistes que de manera definitiva participaran al Campionat d’Espanya a Valladolid, 12 en categories infantils i 14 en les cadets. Ahir, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, els va fer la visita oficial per donar-los ànims en aquesta recta final.

La passada edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Catalunya va fer història pujant a les quatre seleccions al podi. Mentre la selecció cadet femenina pujava al primer calaix del podi a recollir la medalla d’or, les altres tres seleccions ho feien en el tercer amb la medalla de bronze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top