Triple corona i repòquer de podis catalans als Campionats d’Espanya alevins i cadets

El CV Sant Cugat suma 2 ors en categoria femenina mentre el CN Sabadell aconsegueix un or i una plata en la masculina. A més, el CV Esplugues és bronze en aleví femení.

DSV CV SANT CUGAT

El DSV CV Sant Cugat ha sumat dos nous títols de campiones d’Espanya, l’aleví i el cadet, en les respectives competicions que s’han celebrat aquest darrera cap des setmana. Amb aquests dos nous triomfs, les santcugatenques aconsegueixen un triplet històric a les tres categories de base, ja que també van guanyar el Campionat d’Espanya infantil. A nivell català, a més, han sumat el títol de Campiones de Catalunya en categoria aleví, cadet i juvenil.

El conjunt aleví, que s’ha desplaçat fins a Valladolid, s’ha imposat per 2-0 a la final davant el San Ignacio. Pel que fa al conjunt cadet, que ha disputat el campionat a Murcia, ha superat al Tomares de Sevilla a la final per un clar 3-0.

CN SABADELL

El CN Sabadell també tanca una temporada històrica amb tres podis al Campionat d’Espanya. Els dos últims, aquest darrer cap de setmana on han estat els Campions d’Espanya en categoria aleví masculina i han guanyat la medalla de plata en la competició cadet masculina. El tercer podi el van aconseguir els jugadors juvenils amb una gran tercera posició a l’estatal a principis de maig. A més, el conjunt sabadellenc també ha estat el Campió de Catalunya en categoria aleví.

Els alevins del CN Sabadell es van imposar per 2-0 al CD Salesianos Elche a la gran final del Campionat d’Espanya disputat també a Valladolid. D’altra banda, els cadets van perdre per 3-1 a l’equip Costa del Vóley de la final del campionat espanyol que s’ha celebrat a Castelló.

ALTRES CALSSIFICACIONS

Destacar també la històrica tercera posició aconseguida pel CV Esplugues en el campionat aleví femení, que es suma al bronze que també van aconseguir al Campionat d’Espanya infantil. Les d’Esplugues van perdre a la semifinal amb les de Sant Cugat, però es van saber sobreposar a la derrota per guanyar al CV San Roque i pujar al tercer calaix del podi.

També en categoria femenina, però en el campionat cadet, el CV Vall d’Hebron ha finalitzat en setena posició i el CV Sant Quirze en la vint-i-dos. En categoria masculina, el CV Vall d’Hebron  aleví ha finalitzat sisè i el Tarragona SPSP en la desena.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top