Primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja del 2019 a Cunit

El proper 26 de gener arriba a Cunit la tercera prova de la V Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol i que a més és prova homologada per la RFEVb amb un valor especial. Amb aquesta jornada s’arribarà a l’equador del campionat que a partir de febrer encararà les dues últimes proves i la gran final que es disputarà a la platja de Nova Icaria de Barcelona a l’abril.

Després de les dues proves disputades fins ara, a la platja dels Pescadors de Badalona i a la platja de Nova Icaria de Barcelona, la Lliga d’Hivern de Vòlei platja es trasllada a Cunit, sent la primera prova que es realitza a la província de Tarragona aquesta temporada. Com l’any passat, Cunit acull la cita del mes de gener i aquesta vegada amb un plus afegit, ja que el valor de la puntuació nacional aconseguida es multiplica per quatre, sent equivalent a una jornada del Campionat de Catalunya de Volei Platja d’estiu. Les inscripcions estan ja obertes i el període per confirmar la participació a la prova finalitza aquest proper dijous, 24 de gener, a les 12 del migdia.

Les proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es divideixen en diferents categories per garantir competir amb equips de nivells similars i es garanteix a tots els participants un mínim de 3 partits. Totes les proves es disputen dissabte al matí, entre les 9 i les 14 hores i són puntuables pel rànquing català.

 

Per inscripcions i més informació enviar mail a volei-platja@fcvolei.cat

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top