Presentat oficialment el Titans Vòlei Sant Cugat

La ciutat de Sant Cugat del Vallès suma un nou club de vòlei. Es tracta del Club Esportiu Sant Cugat Titans, que ha rebut el suport de la Federació Catalana de Voleibol i s’ha fundat amb l’objectiu d’impulsar el voleibol masculí en el municipi santcugatenc. El projecte, que comptarà amb sis equips federats (tres infantils, dos juvenils i un cadet), va ser presentat ahir a la Casa de la Cultura de Sant Cugat del Vallès. A més, també es va dur a terme la presentació de l’equipació amb la qual el conjunt inicia la seva singladura com a entitat propia.

El projecte pretén oferir una alternativa a aquells joves que volen seguir jugant a voleibol a nivell federat després de l’etapa escolar, però que fins ara ho havien de fer a clubs de fora Sant Cugat del Vallès, ja que el Vòlei Sant Cugat, l’únic club del municipi, només compta amb equips femenins. Una manca d’oferta que ha detectat un grup de mares de la ciutat, que ha decidit tirar endavant aquesta iniciativa que té el suport de la Federació Catalana de Voleibol. Per ara, els diferents equips entrenaran als camps de l’Escola Àgora, mentre que, per una altra banda, els partits es disputaran al Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel (Barcelona).

Tot i que el club vol ser el referent en voleibol masculí a la ciutat, també obre les portes a crear equips femenins. La intenció del nou conjunt és la de crear equips masculins i femenins per a competir amb equips que la seva franja d’edat es situí entre els 10 i els 18 anys.

A l’acte de presentació van assistir-hi l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Josep Maria Vallès; la regidora d’esports de Sant Cugat del Vallès, Núria Escamilla; i Àngel Sanchís com a representant de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt