Comença el curs d’àrbitres de nivell I a Barcelona

Un nou curs per poder arbitrar voleibol engega avui els seus motors. A partir d’aquesta tarda i fins al pròxim 27 de setembre, la Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de la CTARJ i amb col·laboració amb el CV Joventut les Corts, ha obert una convocatòria per a tothom que vulgui cursar el nivell 1 d’àrbitre, que tindrà lloc a Barcelona.

L’emplaçament escollit per dur a terme les activitats de forma presencial és la Universitat Politècnica de Catalunya, concretament a la sala d’esports. L’ens federatiu ha treballat amb la celeritat més gran possible per tal d’aconseguir una ubicació que complís els requisits indispensables per dur a terme el curs i, al mateix temps, avançar amb una activitat que afavoreix la suma de nous àrbitres per a xiular voleibol a Catalunya.

Aquesta setmana es duran a terme les primeres classes online, que tindran lloc en la tarda d’avui i en la de dimecres. El cap de setmana es farà l’apartat presencial de forma intensiva, ocupant tot el matí i una part del migdia de dissabte i diumenge.

Més informació i inscripcions en el següent enllaç

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt