En joc la permanència i l’ascens a la Lliga Barnadental Primera Infantil Femenina

Aquest cap de setmana es duu a terme la primera competició oficial referent a la Lliga Barnadental Primera Infantil Femenina. El Pavelló 3 del Club Natació Sabadell acull la fase de permanència i ascens de la Lliga Barnadental Primera i Segona Infantil Femenina, on sis equips competiran per mantenir la categoria o ascendir de cara a la temporada vinent.

L’amfitrió de l’esdeveniment, el CN Sabadell, juntament amb el CEVOL Torredembarra i el CE Sant Ignasi Negre es troben immersos dins el Grup B; mentre que, en el Grup A, hi han quedat enquadrats el CV Barberà, el CV Cerdanyola Verd i el CEV L’Hospitalet.

En l’esdeveniment hi competiran els equips que han finalitzat a la zona baixa de la classificació de la Lliga Barnadental Primera i els millors de la Segona Divisió Infantil Femenina de la passada temporada.

La jornada de partits començarà demà dissabte a partir de les 10 del matí. El CV Cerdanyola Verd serà l’encarregat d’obrir la competició amb el CV Barberà, abans que en el segon torn del matí s’enfrontin el CEVOL Torredembarra amb el CV Sant Ignasi Negre. La jornada de la vesprada veurà com lluiten a la pista per ser el millor el CEV L’Hospitalet i el CV Cerdanyola Verd, en el partit anterior al que disputaran el CEVOL Torredembarra amb el CN Sabadell, que tancarà la jornada de dissabte.

Durant el matí de diumenge donarà fi la competició, concretament amb els dos últims partits. El primer d’ells, disputat a les 10 del matí, enfrontarà al CEV L’Hospitalet amb el CV Barberà; mentre que, el darrer dels encontres, serà jugat pel CN Sabadell i el CV Sant Ignasi Negre. Només els dos primers classificats de cada grup i el millor segon obtindran plaça a la Lliga Barnadental Primera Infantil de cara a la temporada 2024-2025.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt