Presentada la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour de Cunit

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de juliol, es celebra a Cunit la cinquena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja Vichy Catalan Volei Tour. El torneig, que arriba per tercer any consecutiu a la ciutat i per segona vegada amb el naming de Vichy Catalan, coincideix amb la Festa Major de Cunit, tal i com ha explicat l’alcaldessa de la ciutat, Montserrat Carreras, durant l’acte de presentació del campionat que s’ha celebrat aquest matí.

La platja de Les Sorres de Cunit serà la capital del vòlei platja català aquest cap de setmana. Dissabte i diumenge hi desembarcaran la cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour, circuit oficial català i puntuable pel rànquing nacional, l’Open FCVb i les finals del Campionat de Catalunya de Menors de vòlei platja, organitzat tot per la Federació Catalana de Voleibol. Les inscripcions per participar a qualsevol de les categories encara estan obertes.

Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit, ha destacat la importància d’aquest acord amb la Federació Catalana ‘i on hi ha molta gent de la ciutat implicada’. A més, ha desitjat a Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que la relació establerta al llarg d’aquests tres anys ‘s’allargui en el temps ja que ens uneixen molts valors’. Carreras, ha acabat convidant a tothom de participar en aquest gran esdeveniment esportiu esperant que ‘ens faci bon temps’.

Zamora ha volgut destacar que ‘la platja de Cunit és una de les millors platges en les que fem el circuit, per la seva qualitat de l’aigua i de la sorra’. A més, ha explicat que per segon any consecutiu Cunit és la seu de les finals del Campionat de Catalunya de vòlei platja, on hi participaran més de 100 infants d’arreu del territori i ‘d’on sortiran les parelles de la categoria sub 19 que participaran properament al Campionat d’Espanya de Canàries’. Pel que fa al circuit i com a novetat, Maribel Zamora ha explicat el treball que està fent la Federació Catalana per potenciar el sector turístic a les seus del Vichy, i ha agraït ‘la col•laboració de la Oficina de Turisme de Cunit que permetrà a tots els participants fer una visita guiada a la ciutat de manera gratuïta’.

Joan Cortadellas, del departament de màrqueting de Vichy Catalan també ha participat a la roda de premsa de presentació de la prova de Cunit, on ha agraït la col•laboració de l’ajuntament en realitzat una acte de presentació que ‘permet sumar a tots els implicats, i permet donar notorietat al campionat’. Cortadellas també ha destacat la vinculació que la marca Vichy Catalan està assolint amb el voleibol, i amb el vòlei platja en concret, i ha posat com exemple el nou anunci que Vichy Catalan ha fet per presentar la nova ampolla de plàstic de 500ml, on les protagonistes són jugadores internacionals d’aquest esport. El director de màrqueting de Vichy Catalan ha finalitzat el seu parlament desitjant ‘molts èxits al Vichy Catalan Volei Tour’.

Cunit acollirà un total de tres proves oficials entre dissabte i diumenge, on s’espera que hi participin prop de 400 persones, tenint en compte totes les categories que s’hi donaran cita. Diumenge es disputaran les grans finals del Vichy Catalan Volei Tour a partir de les 18 hores, però durant tot el cap de setmana tothom podrà gaudir de manera gratuïta del gran espectacle esportiu del cap de setmana.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top