La secció de voleibol del RCD Espanyol torna a la competició

El Club Seccions Deportives Espanyol està treballant per recuperar la històrica secció de voleibol de l’equip blanc i blau. El principal repte, que han tirat endavant un grup de socis, presidits per Ferran Marín, vicepresident de l’APMAE, és aconseguir per la propera temporada totes les categories dels equips de base.

En aquest sentit, els representants d’aquesta nova entitat ja han mantingut contacte amb la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, la qual el passat dilluns els va rebre a la seu central de l’ens federatiu per mantenir un encontre en el que va exposar als assistents tos els serveis que la FCVb ofereix als clubs afiliats i els va resoldre els principals dubtes que a qualsevol entitat de nova creació li sorgeixen des de l’inici.

El nom amb el que participaran a les lligues serà Club Seccions Deportives Espanyol i ja tenen horaris i pavellons on realitzar els entrenaments. Per un costat han trobat espai al pavelló CEM Mundet de 17:30 a 19 hores, i per l’altre al CEM Marítim Claror de 18:45 a 21 hores. El plantejament per recuperar la secció de voleibol és començar la temporada 2017-2018 amb equips des de benjamins fins a juvenils, sent les primeres categories mixtes. El segon objectiu seria reunir jugadors i jugadores per formar els equips sènior, encara que tot apunta a que podrien formar un conjunt que ja participés al Campionat de Catalunya de 4a Divisió sènior femenina.

La secció històrica de voleibol del RCD Espanyol acumulava tres títols de lliga, cinc de la Copa de la Reina (tres de consecutives), dos participacions a la Copa d’Europa, una Recopa i una Copa Federació Europea. Però ni aquest palmarès va poder evitar la seva desaparició l’any 1994. Ara, un grup de socis ha tirat endavant el projecte de recuperar les seccions de l’espanyol i les primeres han estat l’hoquei i el voleibol.

Per a més informació us podeu adreçar a info@sdespanyol.com o a la pàgina de Facebook www.facebook.com/Secciovoleibol.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top