Els campions tornen a Almacelles

Aquest passat dissabte la població d’Almacelles va reviure la rebuda que el poble va fer l’any 1976, als seus equips cadet i infantil que s’havien proclamat Campions d’Espanya. Coincidint amb la gravació del programa que estrenarà properament a TV3, ‘Estàs igual’, el poble va recordar aquell moments històric i va aprofitar per homenatjar el director i fundador del Col·legi Sant Antoni, Pau Pujol.

Com si de 1976 es tractés, però 41 anys després, el poble d’Almacelles va tornar a rebre els integrants dels equips infantil i cadet masculí amb tots els honors. La mateixa rua, les mateixes posicions, el mateix confeti… I és que el programa que TV3 estrenarà a partir de setembre, ‘Estàs igual’, té per objectiu reunir persones que es van fotografiar juntes fa anys i que després han perdut el contacte, fent possible tornar a reviure aquell moment. Els integrants dels equips de voleibol d’Almacelles seran els protagonistes d’uns d’aquests moments.

La temporada 1975-1976 l’equip infantil masculí d’Almacelles es va proclamar Campió d’Espanya a Còrdova, mentre el cadet masculí aconseguia la mateixa gesta, al mateix temps, però a Granada. Els dos equips van tornar junts d’Andalusia i el poble els va rebre com autèntics campions. L’entrenador i mentor d’aquests equips i el responsable que en aquella època l’Almacelles fou un referent del voleibol nacional en categories inferiors va ser el director i fundador del Col·legi Sant Antoni, Pau Pujol, a qui també es va retre un petit homenatge.

Entre el palmarès de molts dels homenatjats s’inclouen diferents campionats d’Espanya com el de Santander del 70, Màlaga del 72, el subcampionat d’Espanya l’any 1974 a Sòria, el títol de campions d’Espanya de Conca de l’any 75 o els dos títols del 76 en cadet i infantil.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top