Presentada a Empuriabrava la Gran Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Aquest matí s’ha presentat a Empuriabrava la Gran Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja del Vichy Catalan Volei Tour, que es disputarà aquest proper cap de setmana, 2 i 3 de setembre. L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, i el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo, han estat presents a l’acte. Güell ha destacat la importància d’acollir un acte com aquest a la seva localitat, mentre Novillo, s’ha centrat en explicar el funcionament d’aquestes finals i qui seran els participants.

La plaça central de l’Edifici Girasol d’Empuriabrava ha estat on s’ha celebrat aquest acte de presentació de la competició, ben a prop de la platja on es disputaran les finals del campionat. Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries, ha destacat la importància d’acollir un acte com aquest i que ‘serveix per posar punt i final a una temporada de molts actes esportius celebrats a la platja’ i que a més, coincideix amb la ‘celebració dels 50 anys del naixement d’Empuriabrava’, la Marina Residencial més gran d’Europa i un dels elements més singulars de la Costa Brava.

Per la seva banda, el gerent de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo, ha explicat el funcionament de la Gran Final, on ‘participaran les 12 millors parelles masculines i femenines’ que han participat al llarg del circuit. Dissabte es disputarà la fase prèvia de grups, mentre diumenge tindran lloc les semifinals i les finals, tant masculina com femenina. Novillo ha destacat que ‘les finals es podran seguir en directe a través del canal Esport 3’.

Al llarg de la setmana s’aniran coneixent més detalls i sorpreses d’aquesta Gran Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, que proclamarà les parelles que s’alcen amb el títol de campions de Catalunya. La competició començarà dissabte al matí i s’allargarà fins diumenge a la tarda, quan tingui lloc l’entrega de premis.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top