Pluja d’estrelles en l’última estació del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Empuriabrava, situat al municipi de Castelló d’Empúries, acull els dies 2 i 3 de setembre l’última prova del Vichy Catalan Volei Tour 2017, després de set etapes que han portat el Campionat de Catalunya a localitats del litoral català com Cunit o Lloret de Mar.

El torneig, que per segon any consecutiu organitza la Federació Catalana de Voleibol amb el patrocini de la coneguda marca d’aigües Vichy Catalan, viurà dissabte 2 la fase prèvia i l’endemà les semifinals i les finals, tant femenina com masculina. En aquesta darrera prova, que tanca l’edició 2017 del campionat, hi participaran les 12 millors parelles, masculines i femenines, del circuit.

El millor vòlei platja es veurà així el primer cap de setmana de setembre, tant a la platja d’Empuriabrava com a la resta del país: el canal Esport 3 de Televisió de Catalunya emetrà les dues finals en directe, diumenge per la tarda.

Empuriabrava com a destinació turística

La marina residencial que constitueix Empuriabrava compta amb uns 24 km de canals interiors, el que la converteix en l’àrea d’aquestes característiques més gran del món. A més d’un aeròdrom privat, que permet la pràctica de paracaigudisme esportiu, disposa d’una platja d’1,5 km de llargària, el que fa d’Empuriabrava una destinació turística de primer ordre, coneguda arreu d’Europa.

 

 
Espectacular imatge aèria d’Empuriabrava (© Turisme de Castelló d’Empúries/Santi Font)

 

Enguany ha celebrat els seus primers 50 anys, ja que es va inaugurar el juny de 1967. En aquest web s’ofereix completa informació de les diverses activitats amb què s’està celebrant aquesta efemèride: http://empuriabrava50.com/

Pel que fa tant a les activitats que es poden fer a Castelló d’Empúries i Empuriabrava com a l’allotjament, per a aquells que vulguin aprofitar el cap de setmana del Vichy Catalan Volei Tour per descobrir la població, es poden consultar en aquests enllaços:

Informació turística: www.castelloempuriabrava.com/ca/que-fem.html

Allotjament a Castelló d’Empúries: www.castelloempuriabrava.com/ca/dormir-i-menjar.html

 

Com arribar a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

L’autopista AP-7 és la via més rápida per accedir a aquesta població de l’Alt Empordà (sortida 4). També s’hi arriba per la carretera N-260 en direcció a Figueres i la carretera C-26.

Tota la informació sobre el Campionat de Catalunya de vòlei platja es troba en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalan2017.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top