Bases per la gran Final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja del Vichy Catalan Volei Tour

Tot just quan s’està disputant l’última prova puntuable del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour a Torredembarra, es donen a conèixer les bases per la disputa de les grans finals del proper cap de setmana, 2 i 3 de setembre, a Empuriabrava.

Seran 12 les parelles per categoria que es classifiquin per la Gran Final d’Empuriabrava. Mentre algunes ja coneixen la seva classificació, algunes d’elles encara depenen dels resultats d’aquest cap de setmana. A Empuriabrava, dissabte es disputarà la fase prèvia, on hi haurà quatre grups de tres equips i els dos millors classificats entraran als quarts de final. Diumenge serà el torn de les semifinals i les finals, que seran retransmeses en directe per Esport 3. Tots els partits es disputaran a 3 sets.

La Federació Catalana de Voleibol , com a organitzadora del campionat, es farà càrrec de l’allotjament d’aquells jugadors que es classifiquin per les semifinals de diumenge. Les parelles, un cop es faci pública la classificació per parelles, podran confirmar la seva participació a la final com a màxim el dilluns, 28 d’agost, a les 18 hores.

BASES FINAL CCVP 2017

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top