Curs a Sant Cugat d’estadística de Voleibol: Data Volley

La Real Federació Española de Voleibol, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club Voleibol Barcelona, i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, organitza un curs d’estadística de voleibol per ser operador de DATA Volley. El clínic es realitzarà del 22 al 24 de setembre de 2017 entre Sant Cugat del Vallès i les instal·lacions d’INEFC a Barcelona. Juan Alonso Fernández-Coppel, tècnic de les seleccions espanyoles absolutes serà l’encarregat d’impartir el curs.

El curs es realitza amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament del programa estadístic de recollida de dades de l’alt nivell internacional. Per tant, s’aprendrà a la recollida de dades, l’anàlisi de resultats i les seves utilitats posteriors. A més, també servirà per aclarir conceptes i criteris de les valoracions de tècnica. Aquesta formació va dirigida a operadors estadístics, entrenadors, jugadors, llicenciats i diplomats en Educació Física, INEF, directius i persones vinculades al voleibol.

Només hi ha 50 places disponibles per realitzar el curs de DATA Volley. Els requisits per poder participar són tenir un ordinador portàtil amb unes especificitats mínimes i realitzar la inscripció i el pagament del curs abans del proper 18 de setembre. La Real Federació Española de Voleibol expedirà un certificat d’assistència a les persones que acreditin una assistència mínima del 90 % d’hores lectives.

El curs començarà divendres, 22 de setembre per la tarda, amb una primera sessió de presentació i classes teòriques. Entre dissabte i diumenge es realitzaran un total de 4 pràctiques amb el programa en partits de Superlliga entre els equips CVB Barça, CVB Avarca de Menorca, CV Sant Cugat i CV San Lorenzo de Almagro. El clínic finalitzarà diumenge al migdia.

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top