Presentació oficial d’equips del CV Salou

Aquest passat diumenge, dia 25 de novembre, el Club Voleibol Salou va realitzar al Pavelló de Ponent de Salou la presentació dels equips per a aquesta nova temporada 2018-2019. El club va presentar els set equips que formen part de l’entitat en un acte on van assistir familiars, simpatitzants i amics.

Els equips que formen part de les diferents lligues organitzades per la Federació Catalana de Voleibol són el Sènior Femení 3ª Divisió, el Juvenil Femení 2ª Divisió, el Cadet Femení 2ª Divisió, el Cadet Femení Preferent A, el Cadet Femení Preferent B, l’Infantil Femení 2ª Divisió i el Cadet Masculí 1ª divisió.

La presentació es va iniciar amb la benvinguda per part de Jordi Maestre, vicepresident del Club, a tots els assistents i amb les fotografies dels diferents equips. Seguidament es va donar pas a Pere Granados, alcalde de Salou, el qual va agrair la invitació a l’acte i va destacar la feina que des de l’entitat s’està duent a terme per part del Club darrere del binomi esport-joventut a Salou. També van assistir a la presentació Mª José Rodriguez , regidora de Serveis culturals i relacionals, i Daniel López, regidor d’Esports.

Per finalitzar l’acte es va realitzar la protocol·lària foto de família de totes les membres de club, entrenadors i esportistes, juntament amb les personalitats locals i els membres de la Junta Directiva, seguit d’un petit aperitiu per a tots els assistents.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top