L’All Star femení comptarà amb 7 representants catalans

El partit de les estrelles de la lliga Iberdrola torna amb la participació de 7 representants catalans. Seran un total de 6 jugadores catalanes, 4 de les quals militen als equips catalans de la Superlliga, Patricia Llabrés, Sara Esteban i l’entrenador Rafa Ruiz. El partit es disputarà el 29 de desembre a Valladolid.

L’equip Verd, estarà entrenat per Leonel Passerine del ESD Granadas de Elche, i exentrenador de les categories inferiors del DSV CV Sant Cugat, que exercirà de primer entrenador, i Juan Diego García, del Minis Arluy VB Logroño que serà segon entrenador. En aquest equip hi trobem a la lliure internacional Patricia Llabrés i a Sara Esteban, que repeteix temporada a l’OSACC Haro Rioja Voley després de passar pel Club Volei Ciutadella i el CVB Barça.  

A l’equip Blanc, l’entrenador serà Bep Llorens de l’Avarca de Menorca, i de segon estarà el tècnic del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, que repeteix experiència per segon any consecutiu. Entre les jugadores d’aquest conjunt n’hi haurà quatre de catalanes que l’entrenador vallesà coneix perfectament. Les jugadores són Aina Berbel, central, i Mireia Orozco, receptora, del DSV CV Sant Cugat. Les altres dues jugadores provenen de les files del Barça Voleibol i són la col·locadora Sílvia Araco i la central Camila Maldonado.

Cada un dels equips de la Lliga Iberdrola ha proposat un seguit de jugadores per a ser incloses a l’All Star, però l’elecció definitiva de la composició de les plantilles ha anat a càrrec del Departament Tècnic de la RFEVB, tenint en compte la distribució de posicions i l’estadística acumulada fins a la sisena jornada de la competició. A part de les 24 seleccionades, hi ha una llista d’11 jugadores més per si s’hagués de fer alguna substitució.

El partit de les estrelles es disputarà al pavelló Pisuerga de Valladolid el proper 29 de desembre a les 20 hores, coincidint amb la disputa a la mateixa ciutat de la Copa d’Espanya de categoria cadet i juvenil, que podran gaudir d’aquest partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top