Arriola- Zanotta i Pallarés Grau primers guanyadors de la Lliga d’Hivern de Badalona

La primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es va celebrar aquest passat dissabte a la platja dels Pescadors de Badalona. Els guanyadors de primera divisió en categoria masculina van ser Jonathan Arriola i Nico Zanotta, mentre que a la categoria femenina va vèncer la parella Laura Pallarès i Ingrid Grau.

Més de 40 parelles van participar a la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. En categoria femenina s’hi van inscriure 17 parelles, de les quals 12 van competir a primera divisió i les altres 5 a segona. Més èxit va tenir la categoria masculina amb 25 parelles inscrites, de les quals 12 van participar a primera i les altres 13 a segona.

La gran final femenina la van disputar les guanyadores de la prova, Ingrid Grau i Laura Pallarés, que es van enfrontar a la parella formada per Simona Sacripante – Irene Agulló. Una partit molt igualat on va ser necessari arribar al set de desempat per tenir un equip campió. En el quadre masculí, Jonathan Arriola i Nico Zanotta van vèncer per 2 sets a 0 a la parella formada per Noé de Mena i Conrad Rovira.

La propera prova de la lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà el proper 15 de desembre a la platja de Nova Icària de Barcelona. Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes i aquells que ja formen part només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat