El CV Sant Quirze presenta els equips per la temporada 218/2019

El Club Volei Sant Quirze va presentar oficialment els seus equips per a la temporada 2018-2019 el passat diumenge 25 de novembre. Mes de 300 persones entre jugadors, tècnics, familiars i amics es van reunir al Complex Esportiu Municipal Can Casablanques en una diada festiva i plena d’emocions esportives.

La jornada va començar amb un esmorzar familiar mentre es jugava el partit de 1ª divisió Catalana categoria Infantil femení entre el CV Sant Quirze negre i el CN Sabadell, que va acabar amb victòria local. Seguidament, es va fer la presentació dels jugadors de cada un dels 15 equips del club, des de la categoria Benjamí, amb el primer equip masculí del club, fins a la categoria Sènior.

El director tècnic, Xavier Perales, va fer referència del important creixement del club al camp i a la grada, agraint la labor de la Junta Directiva, entrenadors i pares delegats d’equips, per facilitar la implementació del projecte esportiu que està desenvolupant l’entitat vallenca.

La jugadora de l’equip Sènior, Marta García, també co-entrenadora dels equips Infantil, Cadet i Juvenil, va comentar la seva experiència com a jugadora de superlliga als equips Haro i Les Palmes, i dels valors que l’ha aportat la pràctica del voleibol durant aquests anys.

Finalment, l’Anne Rodríguez, capitana de l’equip Sènior, va llegir el Manifest del Món de l’Esport 2018 contra la violència de gènere. Per clausurar la jornada, es va jugar el partit de 2ª divisió Sènior entre el CV Sant Quirze i el CV Gavà, també amb triomf de les locals.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top