153 aspirants per la Selecció Catalana de Voleibol infantil i cadet

Ahir diumenge es va celebrar la tercera convocatòria de jugadors i jugadores infantils i cadets per buscar els integrants de les Seleccions Catalanes que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Més de 150 esportistes van formar part d’aquesta concentració on també hi col·laboren entrenadors i tècnics de diferents clubs.

Aquesta era la tercera convocatòria femenina amb llista tancada emesa pels seleccionador català Miguel Fuente. En total hi van participar 73 jugadores, 34 de categoria infantil i 39 de cadet, que buscaran formar part de la selecció de la categoria. Mentre que a la categoria masculina era la primera convocatòria, i per tant oberta, de jugadors per la supervisió del tècnic Alberto Toribio. S’hi van presentar un total de 80 jugadors, 38 en categoria infantil i 42 en la cadet.

En categoria femenina hi van haver jugadores representants de 22 clubs catalans diferents entre els que hi havia l’AE Carles Vallbona, el CV Barberà, el CECELL, el CN Sabadell, el CVB Barça, el DSV CV Sant Cugat, el CV Vall d’Hebron, l’EIC Sport Club, el CEV L’Hospitalet, el CV Monjos, el CV Premià Maresme, el Tarragona SPSP, l’ASFE Sant Fruitós, el CV Sant Just, el CV Sant Quirze, el CV Vilassar, l’AE Escola Pia Granollers, el CV Lloret, el CV Olot, el CV Rubí, el CV Salou i el CV Sant Boi.

En el cas de la categoria masculina hi va haver representació de 17 clubs: Balàfia Volei, Barça Voleibol, CEV L‘Hospitalet, CN Sabadell, CV Arenys, CV Salou, CV Sant Martí, CVAA Llars Mundet, EIC Sport Club, Igualada Vòlei Club, Tarragona SPSP, CV Canet, CV Mataró, CV Monjos, CV Olot, Escola Orlandai i FS Castellar.

El proper entrenament serà el proper 16 de desembre a les instal·lacions de la Blume, però en aquest cas serà per preparar els equips que participaran el proper mes de gener al Campionat Provincial que es celebrarà a Gavà. Els seleccionadors provincials, que es donaran a conèixer properament, faran convocatòria tancada de jugadors i jugadores amb les supervisions que s’han fet fins ara i els esportistes que vulguin convocar de la seva zona. El 20 de gener es recuperaran els entrenaments de Selecció Catalana de cara al Campionat d’Espanya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top