Presentació oficial dels equips de l’AE Carles Vallbona

Aquest diumenge, 6 d’octubre, l’AE Carles Vallbona va realitzar al Pavelló de Can Bassa de Granollers la presentació oficial des seus equips per aquesta nova temporada 2019-2020. Més de 15 equips, i prop de 200 persones, entre jugadors i tècnics van sortir a la pista davant d’un nombrós públic format per familiars, simpatitzants i amics. L’acte també va servir per donar el tret de sortida al projecte europeu DONA al que s’ha adherit el club vallesà.

L’AE Carles Vallbona va presentar els seus 15 equips femenins, 13 dels quals són federats, i que van des de categories infantils fins a sènior. Prop de 200 persones, entre jugadores, tècnics i Junta Directiva del Club, van sortir a pista per realitzar la fotografia d’inici de temporada i per formar amb els seus cossos la paraula DONA, donant així inici a un any de projecte on el club treballarà per a que les seves jugadores compaginin de la millor manera la seva carrera esportiva amb els seus estudis.

A l’acte, que s’ha emmarcat dins un cap de setmana de formació i presentació del projecte DONA Voleibol on també hi ha hagut xerrades i formacions, també hi van assistir l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; Álvaro Ferrer, regidor d’esports de Granollers; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que van desitjar molts èxits a l’entitat esportiva en aquesta nova temporada que tot just comença.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top