L’igualada presenta temporada amb nou pavelló i secció de vòlei platja

El passat 22 de setembre l’Igualada Volei Club va fer la presentació oficial dels seus equips per aquesta nova temporada 2019-2020 que arriba amb moltes novetats. Les principals, el nou pavelló de les Comes i l’estrena de la secció de vòlei platja del club. A l’acte hi van assistir familiars, amics i simpatitzants de l’entitat així com personalitat igualadines.

 

El club igualadí va presentar els seus nou equips federats, que van des de la categoria infantil a la sènior i on destaca la presència de 3 equips masculins: a primera divisió catalana sènior, a segona divisió catalana sènior i a cadet masculí. Els objectius que es marca l’entitat per aquesta temporada, on han tornat jugadors històrics als primers equips, són els ascensos tant en categoria masculina com femenina. Per donar la benvinguda a la nova temporada es van realitzar tres partits d’exhibició on els rivals van ser el CV Rubí i el Vòlei 6 Manresa.

 

A l’acte de presentació hi va assistir Carme Riera i Minguet, primera tintent d’alcade d’Igualada, i Daniel González, president de l’Igualada Vòlei Club. La tinent d’alcalde va destacar en el seu discurs la importància de les inversions de la ciutat d’Igualada en aspectes esportius, i va valorar molt positivament l’esforç dels clubs per assolir els seus objectius. També es va comptar amb la presència de patrocinadors, familiars i aficionats, que van poder gaudir amb els jugadors i tècnics d’un petit refrigeri per finalitzar la jornada.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top