Presentació oficial del Vichy Catalan Volei Tour

La Federació Catalana de Voleibol, juntament amb l’agència Creativialab, han presentat aquest migdia la segona edició del Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour 2017. El torneig iniciarà la competició el proper cap de setmana, 6 i 7 de maig a Lloret de Mar, i s’allargarà fins al setembre amb un total de 8 proves. A l’acte han assistit Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalan de Voleibol; Joan Cortadellas i Laura Álvarez, representats de Vichy Catalan; i Laura Brun i Judith Querol, jugadores del torneig.

Amb la presentació del Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour es dóna el tret a la temporada oficial d’estiu del vòlei platja català. En aquest sentit, un dels aspectes que ha destacat Zamora són els aspectes tinguts en compte a l’hora de buscar les seus, ja que ‘es trien destinacions d’interès turístic de la costa que siguin atractives per als visitants’, ha explicat remarcant que ‘els Ajuntaments fan una valoració positiva de l’arribada del campionat per tot els valors que aporta com són l’esport i la salut’. El Vichy Catalan Volei Volei Tour visitarà concretament 8 destinacions turístiques de la costa catalana, des de la platja de Cambrils passant per Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Mataró Caella i Lloret de Mar, arribarà a Castelló d’Empúries on es celebraran les finals.

Pel que fa a la participació al torneig s’espera incrementar el número de participants sobretot ‘perquè s’està fent un plantejament ambiciós en la part Open, on el nostre objectiu principal és consolidar la participació de la gent amateur i on esperem arribar a les 300 persones per prova’. D’altra banda el quadre del Vichy constarà d’un màxim de 24 parelles que lluitaran per consolidar-se com la millor de Catalunya, sobretot després de la retirada de les parelles habituals al podi com al que formava Lluís Badosa, que es va retirar l’any passat, i ‘la pèrdua de la parella internacional formada per Esther Ribera i Amaranta Fernández, que no podrem gaudir d’elles pel creixement personal i l’aposta que han fet de futur. Tot i que esperem ens visitin en alguna prova’.

Amb el campionat professional i la reedició de la branca amateur la Federació Catalana consolida el vòlei platja a Catalunya com un dels esports destacats i ‘això ha estat també gràcies a Vichy Catalan que ens ha donat la solidesa necessària per activar el vòlei platja com una modalitat d’èxit’ ha explicat la presidenta de l’ens federatiu.

Per la seva banda, Laura Álvarez, del departament de màrqueting de Vichy Catalan, ha volgut remarcar que la unió de la marca catalana amb la Federació ha estat fàcil perquè tenen valors comuns com són: l’origen centenari, voler arribar al màxim de gent i practicar esport amb salut. Aspectes que ha ratificat Joan Cortadellas, que també ha dit que ‘aquesta col·laboració va més enllà i hi ha projectes conjunts i futurs molt motivadors’. Com a valoració general de la passada edició ha destacat ‘la notorietat aconseguida, no només a les platges on Creativialab ha fet una feina magnífica per la posada en escena i la integració de la marca en el món de l’esport, sinó per les publicacions en premsa i en l’impacte que vam tenir’.

Les jugadores, Laura Brun i Judith Querol, han explicat que esperen de nou un alt nivell de competició, ja que la participació al Vichy Catalan Volei Tour de l’any passat els va suposar ‘jugar a un nivell altíssim que ens ajudava a preparar els campionats estatals’, en els que van participar representant la Selecció Catalana Sub 21.

L’acte s’ha celebrat a la sala David Moner de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya on, a banda de l’acte de presentació del campionat, també s’han pogut veure en primícia les noves equipacions del Vichy Catalan Volei Tour per aquesta temporada. El disseny segueix l’estil de l’any passat però, a part que ara és Bunch qui s’encarrega de la confecció de la vestimenta, s’han efectuat alguns canvis en la distribució del trencadís i en els colors. Serà a partir del proper cap de setmana que podrem veure el nou top i la nova samarreta en acció a la platja de Lloret de Mar.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top