Final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, aquest dissabte, a Torredembarra

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que organitza la Federació Catalana de Voleibol, arriba al seu final aquest dissabte amb la disputa de l’última jornada i l’entrega de premis als guanyadors. El Campionat es disputarà a la platja de Torredembarra on es comptarà amb el suport organitzatiu del club local, el CEVOL Torredembarra.

La sisena i última prova del campionat servirà per definir els guanyadors de la jornada de Torredembarra i també els millors del rànquing específic de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Un cop acabada la jornada es procedirà a l’entrega de trofeus als vencedors de cada categoria. A més, gràcies a la col·laboració del club local, també s’ha gestionat poder atorgar altres premis com: 80 entrades 2×1 a l’Aquum Spa, packs Herbalife pels finalistes, degustació del CR7 Drive i una beguda d’herbes i un estudi nutricional a tots els assistents a la prova.

Premi especial FCVB

Com a acte destacat de l’entrega de trofeus, la Federació Catalana de Voleibol premiarà al jugador i a la jugadora amb més punts acumulats al llarg de la Lliga d’Hivern amb la nova pilota oficial de vòlei platja, la Wilson AVP 2017. Les jugadores que més punts han acumulat fins ara són Gloria Massari (156 punts) i Íngrid Grau (136 punts), que han participat en totes les proves i han pujat al podi la majoria d’elles. Pel que fa als nois, Joan Soler (142 punts), Paco Ibáñez (121 punts) i Jordi Roca (110 punts) són els jugadors que opten a endur-se la pilota aquesta última prova.

A l’ultima prova, celebrada a Cunit el passat 8 d’abril, els guanyadors van ser la parella Kondrotas – Dilling en categoria masculina, després de guanyar a la parella formada per Soler – Roca a la final. En categoria femenina les guanyadores van ser el duet Massari – Arends després d’imposar-se a la gran final amb la parella Galceran – García. D’altra banda, les parells que van aconseguir l’ascens a primera en categoria femenina són Lluís – Riba i Esteve – Domínguez. D’altra banda en el quadre masculí van aconseguir l’accés a primera les duples Antequera – Gregori, Vazquez – Vilaró i Salas – Wenke.

Amb la prova de Torredembarra es posarà punt i final a una exitosa Lliga d’hivern de Vòlei Platja que ha superat els 200 inscrits, arribant a tenir més de 60 parelles participants en algunes de les proves. La lliga d’hivern deixarà pas al Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour, pels aficionats al voleibol més especialitzats i a l’Open FCVb, pensat per als jugadors amateurs.

La Lliga d’Hivern finalitzarà havent aconseguit complir amb la filosofia d’oferir una oportunitat única de gaudir del voleibol i la platja durant tot l’any. Tota la informació, normativa, full rànquings actualitzats i parelles inscrites ho trobareu a l’apartat de la Lliga d’hivern del web de la Federació Catalana de Voleibol. 

MÉS INFORMACIÓ LLIGA D’HIVERN 

INSCRIPCIONS VICHY CATALAN VOLEI TOUR  

INSCRIPCIONS OPEN FCVb 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top