Presentació oficial de la temporada del Club Voleibol Sant Pere Pescador

El passat dissabte, 25 de novembre, es va dur a terme la presentació oficial dels equips per la temporada 2017/2018 del Club Voleibol Sant Pere Pescador. L’entitat conta ara mateix amb 11 equips des de categories prebenjamins fins a veterans.

El club de l’Alt Empordà va presentar un total de 93 jugadors i 7 entrenadors, amb els seus respectius equips. 4 grups de categoria prebenjamí i benjamí, 3 formacions d’alevins i un equip infantil, que fan trobades o disputen partits al Consell Esportiu de la zona. A més, també tenen un equip de veterans que juga la lliga provincial. Pel que fa a conjunts federats, els Club Voleibol Sant Pere Pescador té dos sèniors, femení que milita a tercera divisió i el masculí, que és la novetat d’aquesta temporada, i comença a segona divisió.

A la presentació del club, fundat l’any 2010, hi van assistir els membres de la Junta Directiva: Núria Nierga, presidenta; Mireia Pont, secretària i entrenadora; Jorgina Homs i Inés Núñez, vocals i entrenadores. A més, també es va tenir molt present al patrocinador oficial de l’entitat, l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador, que ajuda econòmicament al club en la compra d’equipacions i material.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top