6 jugadors catalans particparan a l’ALL STARS de la Superlliga Masculina a Valladolid

El partit de les estrelles de la Superlliga masculina torna a escena després d’anys de no disputar-se i, a més, coincidint per primera vegada amb el Copa d’Espanya de categoria aleví i infantil. Fins a 6 jugadors catalans, 4 dels quals militen a equips catalans de la Superlliga, participaran a l’All Star que es disputarà el 29 de desembre a Valladolid.

L’equip blau, entrenat per Marcos Dreyer de l’Urbia Voley Palma i per David Sánchez, del CV Melilla, tindrà un total de 5 jugadors catalans, tres dels quals són jugadors del FC Barcelona, un del Río Duero Soria i l’altra del Tarragona 2018 SPiSP. Els jugadors blaugrana convocats són el col·locador Sergi Arranz, el central Marc Altayó i el receptor Àngel Galindo. De l’equip tarragoní hi participarà l’oposat Gregory Bordas. I per últim, es contarà amb la presència del també oposat Gerard Osorio, del Río Duero Soria. Osorio, Altayó i Galindo, a més, coincideixen en club d’origen, ja que els tres jugadors es van formar a la base del Club Natació Sabadell.

L’equip vermell estarà dirigit per Miguel Rivera, del CV Teruel, i per José Ignacio Marcos, del Voley Textil. En aquest equip només hi haurà el jugador català José Miguel Sugrañes, actual central de l’Ushuaïa Ibiza Voley. Sugrañes, de Polinyà, va ser captat també pel CN Sabadell i es va formar a la Blume, després va jugar al FC Barcelona. Arranz i Osorio, de l’equip blau, també van passar pel programa de tecnificació català GET Blume.

El partit de les estrelles es disputarà a tres sets al Poliesportiu Pisuerga de Valladolid el 29 de desembre. A més, serà retransmès per televisió i per streaming. La cita, conta a més, amb un atractiu especial, ja que l’All Star masculí es recupera uns 20 anys després de la seva desaparició i torna coincidint, per primera vegada, amb la gran festa del voleibol espanyol de categoria aleví i infantil, la Copa d’Espanya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top