Els Víkings Vòlei Prat presenten els equips per la temporada 2017/2018

Aquest dissabte va tenir lloc la presentació oficial de la temporada del club pratenc Víkings Volei Prat. L’entitat va presentar els seus 11 equips de categories que van des dels benjamins fins als veterans i al seu quadre tècnic.

EL Club Vòlei Prat conta actualment amb prop de 150 jugadors i 6 tècnics, amb els que conformen els 5 conjunts federats a la Federació Catalana de Voleibol i els 6 equips de base que juguen al Consell Esportiu del Baix Llobregat. Els equips destacats dels Víkings són el Sènior masculí de Primera Divisió Nacional, i també el sènior femení que milita a Primera Divisió Catalana. En lliga federada també tenen un sènior femení a Quarta Divisió, un juvenil masculí a Primera Divisió i un equip mixt de veterans.

El club pratenc s’ha centrat els darrers anys en la formació d’una base sòlida. Actualment té 6 equips de menors, tots ells en competició escolar o de Consell. En total té un benjamí, un aleví, dos equips infantils i dos cadets. A més, el club organitza des de l’any passat una lliga escolar entre els centres educatius de la ciutat.

A la presentació del club, que arriba ja a la seva 24ena temporada, hi van estar presents el regidor d’Esports, Juan Pedro Pérez; el regidor de Seguretat Ciutadana i Instal·lacions, Quim Bartolomé; el president del club, Juan Carlos Moreno; i Pere Guijarro, gerent de Prat Actiu, un dels principals suports i patrocinadors del club.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top