El FC Barcelona classificat per la Copa del Rei

El primer equip de voleibol del FC Barcelona s’ha classificat matemàticament per la Copa del Rei a falta de dues jornades per finalitzar la primera volta de la Superlliga Masculina. El conjunt, entrenat per David Lorente, torna a participar en aquesta competició 7 anys després de fer-ho per última vegada. La Copa del Rei es jugarà a Sòria del 23 al 25 de febrer de 2018.

El FC Barcelona torna a disputar aquest trofeu després de classificar-se entre els sis millors equips de la màxima competició espanyola de voleibol en la primera fase de la lliga regular. Els de David Lorente acumulen 6 victòries, totes elles per la màxima (3-0) i 3 derrotes, amb el que han sumat 18 punts que els situen quarts a la classificació general.

Així, les cinc primeres places de la Copa del Rei estan matemàticament adjudicades a Unicaja Almería, Urbia Voley Palma, CV Teruel, Futbol Club Barcelona i al Río Duero Soria, que ocupa una plaça com a organitzador del torneig. La sisena plaça encara està molt oberta i s’haurà de decidir entre CV Melilla, Ushuaïa Ibiza Voley, Textil Santanderina, Mediterráneo Castellón i l’UBE l’Illa Grau, en les dues jornades que queden.

EL FC Barcelona va ser l’últim equip català en disputar aquesta competició l’any 2011. Amb anterioritat, el màxim exponent català en aquesta competició era el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, avui cuer de la Superlliga, que hi va participar l’any 200, 2004,2005,2009 i 2010.

La Copa del Rei es disputarà al Poliesportiu de Los Pajaritos de Soria del 23 al 25 de febrer del 2018. Un esdeveniment espectacular pel club amfitrió, el Río Duero Soria, que celebrarà així els seus 30 anys a la màxima competició del voleibol espanyol, la Superlliga Masculina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top