Més de 1200 visualitzacions de la campanya #arbitravoleibol

Una setmana després de la presentació oficial de la campanya de captació arbitral ‘Els àrbitres també som part del joc, #arbitravoleibol’, ja hi ha més de 1200 visualitzacions als 9 vídeos que formen part d’aquest projecte. Paral·lelament, s’ha format fins al moment, des de setembre fins avui, a més de 150 àrbitres la majoria dels quals s’estan incorporant poc a poc a les designacions.

La presentació de la campanya es va realitzar el passat dimarts, 28 de novembre, a la sala David Moner de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb la presència de Gerard Esteva, president de la UFEC; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; i David Fernández, àrbitre internacional i president del Comitè Tècnic d’Arbitratge i Regles de Joc. Amb la presència de diversos àrbitres que es van acostar per presenciar l’estrena de l’espot #arbitravoleibol, es va donar a conèixer la imatge d’aquesta campanya i les actuacions que es duran a terme.

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, va explicar que la principal motivació dels vídeos és incentivar des de l’experiència personal als possibles candidats a ser àrbitres. ‘Ningú com els propis àrbitres poden explicar millor quins són els motius que els porten a realitzar aquesta tasca’, va dir Zamora. David Fernández, que també forma part dels col·legiats que apareixen al vídeo, va explicar que ‘si tornés a néixer hi ha quatre coses que tinc clares que voldria repetir, i ser àrbitre és una d’elles’. Per tancar els parlaments, Gerard Esteva, president de la UFEC va voler destacar la ‘creativitat d’aquesta campanya que, a més, és totalment innovadora en el món de l’esport català’.

Des del moment de la presentació tots els vídeos que formen part del projecte es poden veure a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Voleibol (youtube.com/Voleicatala). En total són 9 vídeos. N’hi ha dos de dos minuts, un d’ells amb subtítols en castellà, i un de 8 minuts a mode de presentació extensa. Després hi ha set vídeos més amb les històries personals de cada un dels àrbitres que ha format part del projecte, per poder conèixer més l’experiència personal de cada un d’ells, ja que cada una és ben diferent.

Fins a dia d’avui, entre tots els vídeos ja s’acumulen més de 1200 visualitzacions, sent el vídeo de 2 minuts el més visualitzat, seguit del d’Anna Blanca Torres, una àrbitre de Lleida, que estudia a Barcelona, però també es jugadora de Primera Divisió Nacional i entrenadora d’un equip.

TOTS ELS VÍDEOS

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top