Jornades de supervisió escolar per formar part de la Blume

Aquesta tarda s’ha celebrat al pavelló del Consell Català de l’Esport Joaquim Blume una jornada de supervisió escolar a 10 candidats a formar part al programa de tecnificació GET Blume la propera temporada. Al llarg de l’any hi haurà noves dates de supervisió tant de jugadors pre-seleccionats, com obertes a aquells que hi tinguin interès i compleixen amb els requisits mínims antropomòrfics.

Els tècnics responsables del grup masculí de la Blume visiten centres escolars en busca de possibles jugadors de voleibol que entrin al programa o bé que puguin formar part de les seleccions catalanes de menors de voleibol. En aquest cas, Alberto Toribio, entrenador responsable del programa de tecnificació i seleccionador català, ha fet la supervisió a 10 candidats pre-seleccionats en diferents centres escolars ens el que es fa promoció del voleibol.

Les properes proves tindran lloc el 23 de febrer i el 12 de març. Aquestes tornaran a rebre els jugadors pre-seleccionats amb anterioritat, però també estan obertes a aquells jugadors que, nascuts al 2002 facin un mínim de 194 cm., al 2003 una alçada 188cm., i nascuts al 2004 tinguin una alçada de 184 centímetres.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top