Àlex Pateiro designat per xiular la Deaf Volleyball Champions League

L’àrbitre sord català Àlex Pateiro ha estat designat per xiular la Deaf Volleyball Champions League Europea. La competició s’ha disputat del 22 al 26 de novembre a la localitat italiana de Bergamo, a Milà. Aquesta és la segona vegada que el col•legiat català arbitra en una competició europea.

Pateiro ha participat a la competició italiana com a primer àrbitre en partits de la fase de grups i també de quarts de final. Com a premi al seu bon nivell va ser designat també com a membre de l’equip arbitral de la final masculina del campionat, on hi va participar amb altres àrbitres de la FIPAV (Federació Italiana de Voleibol).

Aquest és el segon any que Pateiro participa en la Deaf Volleyball Champions League. Al 2016, va estar designat al campionat disputat del 24 al 26 de novembre a Rimini, on va xiular un partit com a primer àrbitre, 6 com a segon i un com a jutge de línia. Pateiro es va convertir així en el primer àrbitre sord de voleibol català i espanyol en ser designat a una competició internacional.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top