Galceran-Arends i Serra-Rovira guanyadors de la segona prova de la Lliga d’Hivern

La segona jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es va disputar el passat 2 de desembre a la platja de Nova Icaria de Barcelona. Un total de 36 parelles van participar en la prova de desembre on els guanyadors van ser les parelles formades per Marta Galceran i Meche Arends en categoria femenina i Ferran Serra i Conrad Rovira a la masculina.

A la final masculina, la parella Serra – Rovira van guanyar la dupla formada per Jonathan Arriola i Maurice Laza. Els finalistes van arribar a la gran final després de guanyar a semifinals a Albert Fornés i Sergio Gala, per un costat, i Marc Marmol i Joantan Luque, per l’altra. En el quadre femení, Marta Galceran i Meche Arends van arribar a la gran final després d’una intensa semifinal amb Zoe Bardasco i Julia Castanys. Les segones classificades, Nuria Comí i Paula Santamaria arribaven a la final després de vèncer a Ingrid Grau i Gisela Solsona.

La tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà ja al 2018, serà el 20 de gener a la platja de Cunit. Les inscripcions per participar al campionat de vòlei platja segueixen obertes, de la mateixa manera que els ja inscrits que vulguin participar ja poden enviar les seves confirmacions d’assistència. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top