Presentació oficial de la temporada 2016/2017 del Club Vòlei La Palma

Ahir dimarts a la tarda va tenir lloc l’acte de presentació oficial de la temporada 2016/2017 del Club Vòlei La Palma al Poliesportiu Municipal de la Palma de Cervelló. L’acte, que van presenciar, familiars, amics i simpatitzants de l’entitat, va comptar amb la presència de la batukada ‘Mais Ki Samba’ que va posar el ritme per animar l’acte.

El Club Vòlei La Palma va presentar els seus 5 equips federats, a part del grup d’entrenament mixt. En total, més de 70 persones entre jugadors i entrenadors. Aquesta és la segona temporada que l’entitat compta amb equips federats, i mentre l’any passat només disposava d’un Sènior Femení a quarta divisió, aquest any incorpora quatre nous equips de base: un aleví, un infantil i dos juvenils (un masculí i un femení).

A la presentació, hi van assistir entre d’altres Susanna Fort, regidora d’esports de l’Ajuntament de La Palma, Cristina Juvell, com a presidenta del Club Vòlei La Palma, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. Totes elles van cloure l’acte amb un petit parlament.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top