La Superlliga femenina torna a Barcelona

Aquest dissabte podem gaudir a casa nostra de voleibol femení de màxim nivell. La vuitena jornada de Superlliga ens ofereix un duel apassionant entre el CVB Barça, quart a la classificació, i l’Haro Rioja Voley, només una posició per sobre a la taula.

El resultat d’aquest partit serà del tot decisiu ja que no només està en joc la tercera plaça de la classificació sinó que també consolidar-se a una de les 5 places disponibles per disputar la Copa de la Reina. Les opcions pels dos equips són molt similars, ja que arriben al partit igualades a 4 triomfs i tres derrotes. A més, tots dos equips vénen de respectives derrotes.

El partit tindrà lloc al Complex Esportiu Hospitalet Nord aquest dissabte 3 de desembre a les 19 hores. Tots els equips que així ho desitgin poden obtenir invitacions sense càrrec fent una sol·licitud a través del club al correu premsa@cvbarcelona.cat.

D’altra banda, també serà important el duel que disputaran del DSV CV Sant Cugat a casa de l’Extremadura Arroyo 30. Les noies de Rafa Ruiz tenen opcions reals de sumar els seus primers punts i una victòria a Càceres, on l’equip local tampoc ha guanyat cap duel fins al moment.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top