Sant Just presenta oficialment la temporada 2016/2017

Dissabte a la tarda va ser el dia escollit pel Voleibol Sant Just per fer la presentació oficial de la temporada del club i dels seus respectius equips. Així, l’entitat es va presentar davant familiars, simpatitzants i amics al Complex Esportiu de la Bonaigua.

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, l’alcalde de Sant Just, Josep Perinyà, i alguns regidors entre els que va destacar la presència del d’Esports, Carrasumada Serrano. De la junta directiva del club van assistir, entre d’altres, el president de l’entitat esportiva, Josep Ibáñez i el vicepresident, Julio Ardiaca.

El Club de Sant Just va presentar un total de 12 equips, des del grup d’iniciació fins als dos sèniors i va aprofitar l’acte per llegir el manifest institucional i del món de l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones. La temporada per al club ha començat amb bones noticies a les categories inferiors, on destaquen els equips femenins que ocupen les primeres places dels respectius campionats de la 1ª divisió juvenil, cadet i infantil.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top