Presentació del calendari oficial del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017

Ja és oficial el calendari del circuit de vòlei platja ‘Vichy Catalan Volei Tour 2017’, que organitza la Federació Catalana de Voleibol en col·laboració amb Creativialab. Per segon any consecutiu, el campionat comptarà amb el suport d’un patrocinador principal de luxe, com és Vichy Catalan, consolidant així el compromís que la marca ha adoptat amb aquest esport. Aquest estiu el campionat recorrerà les platges de Catalunya amb l’objectiu que tots els amants del vòlei platja gaudeixin amb la millor competició.

El Vichy Catalan Volei Tour 2017 començarà el cap de setmana del 6 i 7 de maig a Lloret de Mar, i s’allargarà fins al primer cap de setmana de setembre quan tindran lloc les gran finals a la platja de Castelló d’Empúries. Hi ha un total de 8 proves que ja tenen localització i data confirmada: Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella, Cunit, Cambrils, Torredembarra i Castelló d’Empúries. El període d’inscripció, així com la normativa concreta del torneig es donaran a conèixer en breu.

Calendari Vichy Catalan Volei Tour 2107

Aquest any, l’objectiu del Vichy Catalan Volei Tour 2017 és que sigui un punt de trobada pels amants del vòlei platja independentment del nivell que cada un pugui tenir. Les tres lligues, de diferents nivells, permetran que tots els aficionats a aquest esport tinguin la seva possibilitat d’arribar a dalt del podi cada cap de setmana. Indubtablement, el circuit professional gaudirà dels partits més emocionants i més disputats del campionat, i seran els que optaran a proclamar-se Campions de Catalunya del Vichy Catalan Volei Tour 2017.

De ben segur, a més, que l’atractiu de totes i cada una de les seus, que recorren la Costa Brava, la Costa Daurada i la costa de Barcelona, ajudaran a incentivar els amants del vòlei platja a gaudir del potencial turístic de cada una de les seus. Des del Vichy Catalan Volei Tour 2017 s’està treballant per afegir al programa esportiu i de competició de cada cap de setmana, altres atractius i activitats turístiques que completin l’oferta lúdica d’aquest torneig.

Anirem ampliant la informació els pròxims dies.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top