Plàcid debut de CV Sant Cugat i CVB Barça al Campionat d’Espanya juvenil femení

Gran debut dels dos representants catalans al Campionat d’Espanya juvenil femení que ha donat inici aquest matí a Las Palmas de Gran Canària. El primer en entrar en joc ha estat el CVB Barça en la primera franja de partits, l’equip de Jordi Català ha vençut de forma clara al rival més fluix a priori del seu grup.

Les catalanes han derrotat 3-0 a les aragoneses del CV Aljafería, abans del gran partit d’aquesta tarda que les enfrontarà a l’Emevé Lugo, que ha derrotat 3-0 a les asturianes de l’RGC Covadonga, i on ambdós equips es disputaran la primera plaça del Grup D. El partit entre catalanes i gallegues donarà inici a les 16:00 hores i podrà seguir-se, com la resta de partits del torneig, a l’enllaç https://www.youtube.com/watch?v=DFKCKS2X-5Y

Les campions de Catalunya dirigides per Lluc Forn han tingut també un debut plàcid al torneig, desfent-se 3-0 del Voleibol Almendralejo i sumant la primera victòria al campionat dins el Grup C que completen Getxo i Aguere Semavi. Les vallesanes tornen a pista aquesta tarda a les 18:00 hores enfrontant-se a les basques, en un partit que podrà veure’s en el mateix enllaç del partit del CVB Barça dues hores abans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top