CV Sant Cugat i CVB Barça ja estan entre els dotze millors al Campionat d’Espanya juvenil

Els dos representants catalans al Campionat d’Espanya juvenil femení, que va donar inici ahir a Las Palmas ja es troben entre els dotze millors del campionat. Tant CV Sant Cugat com CVB Barça han accedit a la segona fase com a primer i segon de grup, respectivament, i afrontaran la fase decisiva de torneig amb la disputa de la segona fase amb els millors del campionat.

El CVB Barça ha estat el primer a tenir descans de cara al seu debut en la segona fase. Les noies de Jordi Català han derrota de forma clara a l’RGC Covadonga asturià per 3-0 a primera hora d’aquest matí, assolint la primera plaça després de vèncer ahir a la tarda a l’Emevé Lugo, un dels rivals a priori més forts del campionat. Les blaugrana afrontaran ara la següent fase de l’1 al 12 enquadrades al Grup 3, juntament amb el CV Ilicitano Carrús valencià i l’Universidad de Granada, també primer del seu grup. Les catalanes descansaran aquesta tarda i disputaran demà dos partits, el primer d’ells amb les alacantines, i per la tarda contra les campiones d’Andalusia d’enguany.

Per la seva banda, les campiones de Catalunya ja debuten aquesta tarda en la segona fase del campionat. El CV Sant Cugat ha caigut aquest migdia contra el CV Aguere en el tie-break, veient-se abocat a la segona plaça del grup que l’agrupa en la següent fase al Grup 2 de la competició. Les jugadores de Lluc Forn disputaran aquesta tarda a les 19:00 hores el primer partit davant el tercer classificat de la última Superlliga Junior, les canàries del CV Blockout, tancant la segona fase enfrontant-se demà a la tarda al bicampió d’Espanya, Feel Volley Alcobendas, per una plaça a les semifinals del torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top