El ritme d’inscripcions a Estades i Campus de Voleibol 2015 avança a un ritme vertiginós

Les inscripcions a les Estades de Voleibol 2015, i preinscripció al Campus de Voleibol, avancen a un gran ritme d’inscrits. Així, a principis de maig l’èxit d’inscripcions es majúscul, estant en disposició d’anunciar l’ampliació de places en el primer torn, degut a la gran demanda, i la disponibilitat de poques places en el segon dels torns de les Estades de Voleibol.

L’acollida enguany ha estat espectacular, superant amb escreix a aquesta data el número total d’inscripcions de la última edició d’Estades i Campus de Voleibol 2015. La Federació Catalana de Voleibol organitza en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, per aquest estiu una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint la magnifica experiència de les ja més de 25 edicions.

En aquestes estades, els joves de 10 a 17 anys podran millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural, l’experiència de fer nous amics o de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura.

Les estades consten de tres torns, el primer dels quals començarà el 28 de juny i finalitzarà el 4 de juliol, per a nens i nens de 10 a 13 anys; del 5 al 11 de juliol serà el torn per als nens i nenes de 12 a 14 anys, per finalitzar amb el tercer torn del 12 al 18 de juliol en el qual hi participaran els nois i noies de 14 a 17 anys.

Tota la informació referent a Estades i Campus de Voleibol 2015 la podeu consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/1DCggxh

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt