CV Andorra i CV AA Llars Mundet entren en joc a Almería al Campionat d’Espanya juvenil

A Almería dona inici avui el Campionat d’Espanya juvenil masculí amb la participació catalana de CV Andorra i CV AA Llars Mundet. En la cinquanta-cinquena edició del torneig acudeixen de nou els vint-i-quatre millors equips de l’estat per lluitar pel títol de campió que actualment defensa el bicampió Santo Domingo VB Petrer alacantí.

Al llarg del matí debutaran els dos conjunts catalans, així el primer en fer-ho serà a les 10:00 hores el CV AA Llars Mundet de Sergi Arranz i Raul Salguero que s’enfrontarà en l’inici de la competició a un altre històric del voleibol estatal com el Voleibol Pòrtol, dins un Grup D fortíssim amb la presència de CV Utrera i Universidad de Valladolid, amb qui disputarà aquesta tarda a les 19:30 hores el segon partit de la primera fase de grups.

A les 12:00 del migdia serà el torn del debut del campió de Catalunya. El CV Andorra de Paco Fernández s’enfrontarà al subcampió canari del Playas de Médano, on milita un vell conegut del club pirenaic com Randy Cruz, quart classificat amb els andorrans al Campionat d’Espanya de la categoria disputat el 2013 a Blanes i que va organitzar la Federació Catalana de Voleibol. Els campions de Catalunya estan enquadrats en el Grup E, juntament amb canaris, Club Vigo Voleibol i Santo Domingo VB Petrer, en un altre dels grups de la mort del campionat. Els andorrans disputaran aquesta tarda des de les 19:30 la segona jornada enfrontant-se a l’equip gallec.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top