Partidàs del FC Barcelona en la primera jornada de Superlliga del 2017

Partit magistral i lluitat fins a l’últim punt el que han disputat aquest cap de setmana els jugadors del FC Barcelona de Superlliga Masculina, que han guanyat en un partit agònic al tercer classificat, el Ca’n Ventura Palma. A més, Ángel Galindo que va ser el protagonista del partit amb xifres més que destacables, ha aconseguit convertir-se en el MVP de la primera jornada del 2017.

El conjunt català, dirigit per David Lorente, ha protagonitzat el partit del cap de setmana a la màxima categoria del voleibol espanyol. Els barcelonins, que ocupen la desena posició a la taula han guanyat al equip balear de Ca’n Ventura Palma de Marcos Dreyer, tercer classificat.

Els dos primers sets van caure de la banda dels de Barcelona, tot i haver de lluitar-los fins al final. El primer va acabar 26-24 a favor dels catalans, i el segon es va haver d’allargar fins al punt 33. Les forces van passar factura als dos equips i el tercer parcial va anar a parar a mans dels balears amb un parcial clar de 18-25. Però els de Lorente van saber remuntar i sentenciar el partit en el quart set, tot i ajustar el marcador fins al 25-23.

El protagonista del partit va ser Ángel Galindo amb una actuació magistral en la que va sumar 25 punts, 21 d’ells en atac i un 44% d’efectivitat ofensiva, a més de 3 aces, 5 bloquejos i un 75% d’eficiència en recepció. A més, Galindo ha estat un dels tres millors bloquejadors de la jornada i el tercer màxim anotador. El conjunt d’aquestes xifres l’han convertit en el jugador més valuós de la primera jornada de la Superlliga Masculina del 2017.