El CV Sant Pere i Sant Pau campió de la Copa Príncipe

El club tarragoní Sant Pere i Sant Pau s’ha proclamat campió de la Copa Príncipe, disputada al Pavelló Municipal de San Sadurniño d’A Corunya. Els catalans, entrenats per Vladimir Stevovski, no han perdut ni un set en tota la competició que els ha enfrontat als 3 equips millors classificats de la Superlliga Masculina 2.

Sant Pere i Sant Pau s’havia classificat com a cap de sèrie de la Copa en acabar primer de la lliga d’hivern del grup B de la categoria de plata del voleibol estatal. L’altre participant del grup B ha estat el CV Leganés, mentre que els dos millors classificats del grup A i participants a la Copa Príncipe han estat l’Itansa San Sadurniño com a primer de grup i vigent campió del títol i l’Universidad de Valladolid com a segon.

A la semifinal, els catalans van guanyar per la màxima a Universidad de Valladolid ‘en un partits més fàcil del que havíem esperat’, comenta Stevovski. Per la seva banda, el San Sadurniño es classificava per la gran final a l’imposar-se també per la màxima, però en un partit ajustat, al cv.leganés.com. Ja a la final, els de Tarragona van vèncer per la via ràpida als locals per 3-0 i van mostrar la seva gran superioritat l’any que han recuperat la segona categoria del voleibol espanyol. Segons l’entrenador ‘hem fet un partit molt complert, segurament el millor de la temporada’. L’oposat tarragoní, Álvaro Gimeno, va ser designat com el millor jugador del torneig.

L’equip de Tarragona s’ha proclamat campió de la desena edició de la Copa Príncipe per primera vegada i amplien, així, el seu palmarès amb un nou títol. Per l’equip de Tarragona, ‘aquest títol suposa un regal per tot l’esforç i treball que hem fet al llarg de la temporada i és una motivació més per un equip molt jove i amb molt marge de millora’, ha comentat Stevovski.

A més, amb aquesta victòria, els tarragonins mostren la seva superioritat a la categoria i posen la directa per seguir al capdamunt de la taula fins a final de temporada. L’objectiu, segons l’entrenador és ‘seguir millorant el nostre joc i arribar a cada partit al màxim nivell’. I és que des de l’ascens de categoria aconseguit aquest any Stevovski ha buscat ‘sobretot adaptar-nos a la competició, créixer com equip i que també ho facin els jugadors’.

Dos equips catalans més han estat, al llarg de la història, campions d’aquesta competició. A la primera edició, l’any 2008, va ser el FC Barcelona, mentre que l’any 2014 s’enduia la copa el CV AA Llars Mundet.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top