L’equip ideal de la Copa Príncipe, amb fins a 4 jugadors amb passat i present Blume

El triomf del CV Sant Pere i Sant Pau a la Copa Príncipe té molt a veure amb el programa de tecnificació GET Blume Voleibol. L’equip titular del conjunt tarragoní compta amb els 6 jugadors que han passat pel programa d’alt rendiment, dos dels quals encara en formen part. A més, són quatre els que han aconseguit, tot i la seva joventut situar-se al l’equip ideal de la competició del KO.

Álvaro Gimeno, va ser un dels jugadors més destacats de la competició de la Copa Príncipe, motiu pel qual va aconseguir endur-se el trofeu que el proclamava jugador més valuós del torneig. D’aquesta manera s’assegurava un lloc al l’equip ideal de la competició que el formen 3 jugadors més del club cooperativista (Andreu Perdices, David Sanllehí i Hector García), completant el septet ideal de la competició Raúl Gómez i Saulo Costa del Intasa San Saduriniño, i el líbero de Universidad de Valladolid, Mario Dovale.

És destacable però, que 6 dels jugadors titulars a la Copa del conjunt tarragoní han format part o segueixen formant part del programa de tecnificació de la Blume. Héctor Garcia, Isaac Valiño i Andreu Perdices, van finalitzar la seva formació Blume l’any passat, mentre que Álvaro Gimeno i David Crespo segueixen al programa. Per últim, el salouenc, David Sanllehí, també va passar pel programa Blume abans de seguir la seva trajectòria. Una demostració ‘del gran treball que realitza Alberto Toribio (responsable tècnic del programa ARC) amb els nois a la Blume’, destaca Vlado Stevovski, entrenador del CV Sant Pere i Sant Pau.

Gimeno va signar un total de 37 punts, amb un 49% d’efectivitat ofensiva, 3 aces i 4 bloquejos a la Copa. Xifres també destacables les del col·locador Héctor García, que va registrar 7 punts, 3 aces, 1 bloqueig i un 49’5% d’efectivitat ofensiva del seu equip. Andreu Perdices va erigir-se com un dels millors centrals de la competició i Sanllehí va ser decisiu sobretot a la final, on va anotar 18 punts. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top