Participa a la Masterclass de defensa personal

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya organitza una masterclass de defensa personal dins l’acte d’empoderament femení per celebrar el Dia Internacional per a l’eradicació de la violència contra la dona.

Aquest divendres 26 de novembre, amb motiu del Dia Internacional per a l’erradicació de la violència contra la dona, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), en col·laboració amb la Federació Catalana de Kickboxing i Muay-Thaï (FCKBMT) i els Clubs Eurofitness, organitzen l’acte d’empoderament que inclou una masterclass de defensa personal oberta i gratuïta per a dones.

L’acte, que començarà a les sis de la tarda i vol destacar la necessitat d’abordar l’erradicació de la violència contra la dona des de diferents àmbits. En aquest sentit, el món de l’esport juga un paper important en l’empoderament de les dones i en la ruptura d’estereotips de gènere. “Treballem en dos vessants. Una és la sensibilització sobre la situació de violència que pateixen moltes dones en l’àmbit social”, explica Maribel Zamora, presidenta de la Comissió Dona, Dirigent i Esport de la UFEC i presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. “L’altre és afavorir la prevenció d’aquesta violència que està destruint la nostra societat”, afegeix.

Per això, reivindiquem que “l’esport és una plataforma transformadora de la societat, perquè som transversals, i és una eina molt potent en aquesta prevenció de la violència”, rebla Zamora. La masterclass serà el punt fort d’un acte, on participaran diferents institucions i que vol donar eines a les dones per defensar els seus drets de forma global. Amb la sessió pràctica, l’objectiu és que les persones que s’inscriguin assoleixin coneixements d’autoprotecció, defensa personal i habilitats bàsiques tècnico-tàctiques de protecció necessàries en situacions d’amenaça o agressió, a més de reforçar la seva autoconfiança.Les inscripcions estan obertes per a qualsevol persona que s’hi senti dona a partir dels 16 anys, i es poden fer a través d’aquest formulari fins un dia abans de l’acte o fins que s’esgotin les 200 places disponibles

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top