Més de 200 aspirants a les Seleccions Catalanes de voleibol

Aquest darrer cap de setmana la Federació Catalana de Voleibol ha iniciat el procés de selecció dels esportistes que acabaran formant part de la Selecció Catalana infantil i cadet, masculina i femenina, i que participaran al proper Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Prop de 200 esportistes s’han presentat a la primera convocatòria d’entrenament i, a aquesta xifra encara queda sumar els que participaran de la segona concentració, que tindrà lloc aquest proper diumenge.

Un total de 26 clubs van tenir esportistes representats aquest passat diumenge a la tarda a la primera concentració de seleccions catalanes, que havia convocat només els jugadors i jugadores de categories cadet femenina, infantil femenina i cadet masculina de les primeres divisions. Així, hi van participar 74 jugadores cadet, 63 d’infantils i 56 cadets masculins. Els clubs amb representació van ser l’AEC Vallbona, el CVB Barça, el CV Vilassar, el Balafia Volei Lleida, el Voleibol Sant Just, el DSV CV Sant Cugat, el CECELL, el CV Vall Hebron, el CV Barberà, el CH Bordils, el Tarragona SPiSP, el CV Lloret, el CV Premià de Dalt Maresme, el CV Esplugues, el CN Sabadell, el CV Andorra, el CV Reus, el CV Terrassa, el CV Alella, el CV Girona, el FC Barcelona, el CEV L’Hospitalet, el CV Cubelles, el CV Martorell, el CV Arenys i el CV Premià de Mar ASSIS.

Aquest proper diumenge hi haurà la segona jornada de concentració de les Seleccions Catalanes. Serà una convocatòria oberta per a jugadores infantils i cadets amb llicència a segona i tercera divisió, així com per a tots els jugadors de categoria infantil masculina. Els clubs catalans tenen fins demà, dimecres, a les 15 hores per enviar la proposta de jugadors al correu mfuente@fcvolei.cat o acohen@fcvolei.cat  i hauran d’incloure les següents informacions: Nom, cognom, data de naixement i posició habitual de joc.

La convocatòria tindrà lloc a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport (carrer San Mateu, SN – Esplugues de Llobregat), en 3 franges horàries:

15:30 – 17:00 Infantil Masculí

17:00 a 18:30 Infantil Femení

18:30 a 20:00 Cadet Femení

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top