La Torre de Claramunt CV es vesteix de gala per la presentació dels equips

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, no va voler faltar a l’acte l’acte de presentació d’equips de la Torre de Claramunt CV que ha tingut lloc aquest darrer cap de setmana. El club de l’Anoia, que compleix els 9 anys aquesta temporada, va presentar els seus 9 equips i els més de 100 membres, entre esportistes i entrenadors.

La Torre de Claramunt té un total de 9 equips, dels quals sis són de competició federada que competeixen en categories que van de cadet a sènior, destacant el sènior masculí i el juvenil femení, que militen a les primeres divisions. El club completa els grups amb equips de base des d’edats alevins i amb un sènior femení de lleure.

A l’acte de presentació, a part de la presidenta de l’ens federatiu, hi van assistir el regidor d’esports, Manel Puig; la regidora de serveis socials, Maite Maruny; i l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, i també el president de l’entitat Ivan Palomino. Totes les personalitats presents van destacar la bona feina de l’entitat de voleibol, la més important i que mou més gent del municipi. La jornada va finalitzar amb el partit del sènior masculí de primera divisió que es va enfrontar amb els Víkings Vòlei Prat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top